26 Eylül 2009 Cumartesi

bana saksı muamelesi yapamazsınız !

  • büyük gün geldi çattı. sonunda Yalova'dan kurtuluyorum ! o kadar mesudum ki kalkıp chacha bile yaptım. o derece.
  • günlerdir bi pantolon davası almış başını gidiyor. şöyle anlatıyım; gittim bi mağazaya - adını vermiyorum reklama girer sklhkldfh- pantolon alıcam, bi tanesini aldım denemek için, 32 bedenmiş geçmedi tabi, 34ünü istedim cuk oturdu. neyse bunu alıyorum falandı filandı aldım geldim eve, 1 hafta sonra bayram günü giydim, bi dar bi dar. bütün gün korse giymiş tavus kuşu gibi gezindim ortalıkta, ertesi gün tekrar giymek üzere geçirdim kıçımdan bi baktım ki fermuar patlamış. neyse efendim, götürdüm terziye yaptırdım, ama yok hala çok dar giyilcek gibi değil. yıkadım, çamaşır makinesinden çıkarıp ıslak ıslak giydim ki açılsın, bütün gün kıçım donuk vaziyette gezdim evin içinde. neyse açılmış gibi oldu, sonra annem aradı damla dedi fişini dedi bul dedi değiştirceklermiş dedi. tabi ben bütün evi ara tara tırım tırıs, buldum sonunda, ama anne dedim ben dedim bunu dedim yıkadım dedim hem dedim fermuarı değişti dedim almazlar dedim. tabi annem dinlemedi, sen onu tersten ütüle götürcem ben yarın dedi, itinayla ütüledim koydum bi güzel poşetine. hakket değiştirmiş annem. meğer sen öküz görevli karıştır pantolonları 32isini koy poşete. bütün hafta böyle barut gibi dolaştım ortalıkta. hatta bi ara rejim yapmayı bile düşündüm. o derece. yani bi olay bu kadar iğrenç anlatılabilirdi kendimi kutluyorum. ama yok silmicem. ibret olsun.
  • ben giycek bişeyim yok diye diye dolanıyodum ortalıkta ama iş bavul hazırlamaya gelince bi ton eşya çıkıverdi. sığmadı iyi mi.
  • okul başlıyor artık. fişşekk gibi bir ders yılına hazırım. tüm inekliğimi aldım yanıma, aşk dolu ruhumu da bırakcam yalovada. işime yaramaz bu saatten sonra. (bak bak kafiyeye bak) zaten herşeyi bitirdim kafamda. klsdhlkshklş. mal damla.
  • yok yok. artık blog yazmıcam ben. yazamıyorum çünkü bak. ben bu hallere düşücek insan mıydım.

7 yorum:

Travis dedi ki...

saksıyı hatırlamam iyi oldu:)

teki 1 arada dedi ki...

okurken yoruldum

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
damlalalay dedi ki...

yormak içindi zaten :)

aynen dugum :))

ebru dedi ki...

baya bi sıtratejik bi olay ama bütün suç 32 beden verende bazen böle saçma sapan olaylarda sinirleniyoruz ama bazı şeylere sende vesile olmuş sevdim bunu güncel konular diplomat gibi yazmış olsaydın emin ol okumazdım baya doğal yazmışsın süper olmuş ama herşeyi yalovada bırak okulunda bir gelecek oluştur aşkı da kapıya daya:)çok beyendm tşkrler

teki 1 arada dedi ki...

Buradan alıntı yaptım. Her hangi bir rahatsızlık durumunda silebilirim.

Seda dedi ki...

bi kere ilkten şunu dmek istyrm hiç de kndine haksızlık etme çok da gsl anlatmşsn =) okurken baya zevk aldım diycem ama olmycak yaşadğn şey malum şanssız bi olay ama harbi zevk aldım .=) snda pattolonu her mağaza almaz annen bu konularda baya iyi dmek ki :D